Kursprogram - höst 2019

Stiftelsen Ekskäret erbjuder kurser, retreats och meetups för dig som vill skapa mer välmående för dig själv, andra och samhället vi lever i. Aktiviteterna leds av erfarna volontärer och syftar till att ge individer bättre förutsättningar att leda sig själva genom praktiska verktyg samt tid för reflektion och återhämtning. 

 

Retreat & helgkurs höst/vinter 2019

Vill du utforska vad som är viktigt för dig och hur du kan leva i en meningsfull riktning? Vill du ha tid, distans och hjälp att reflektera över vad som driver dig, vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i livet? Då är våra helgkurser på ön Ekskäret kanske nått för dig? Nästa kurs på ön äger rum 15-17 november. Läs mer och anmälan!.

 
sthlm_host.jpg

Kurs Stockholm: SJÄLVLEDARSKAP

Kurser i ‘Självledarskap’ i Stockholm

I samarbete med Folkuniversitetet i Stockholm erbjuder vi under hösten två tillfällen att ta del av vår kurs i självledarskap. Fem kvällar på Ekskäret Klustret för dig som vill utveckla din förmåga att leda dig själv och att ta beslut i linje med vad som är viktigt för dig. Kursledare är Roger Hansson. 

Skärmavbild 2019-01-14 kl. 13.01.42.png

‘THE GAP på Ekskäret’

’THE GAP på Ekskäret’ som är en ny utbildning i samarbete med Minds Unlimited som bygger på deras kurs ’Inner Growth Management’ och stiftelsen Ekskärets forskning om ’Superskills for the 21st Century’. Mer info inom kort.